Suncity VIP klub tally global 31, saklawasé setengah njaba Macau
toto

Suncity VIP klub tally global 31, saklawasé setengah njaba Macau

Jumlah klub VIP sing dilakokno sacara global dening perusahaan junket Macau utama Suncity Group wis tambah dadi 31 kanthi tambahan paling anyar ing Pengeluaran SDY Kamboja, ujare perusahaan swasta.

Tegese 45 persen saka klub gambling dhuwur – utawa total 14 – saiki ana ing njaba Macau, ing wilayah liyane ing wilayah Asia-Pasifik.

Klub VIP Newest, branded minangka “XiGang International Suncity VIP Club” (digambarke), dadi operasional ing Mei ing lantai kapindho Xihu Resort Hotel, resort pantai karo casino ing Sihanoukville, Kamboja.

A upacara njupuk Panggonan ana kanggo ngrameke Opening resmi saka klub, kang fitur 20 Tabel game ing telung kamar, perusahaan ngandika ing statement penet ana.

Fasilitas kasebut minangka klub VIP nomer loro ing Kamboja. Uga wis operasi junket ing phase kapindho NagaWorld, resort casino ing ibukutha bangsa Phnom Penh. NagaWorld dilakokno dening NagaCorp Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong.

Fasilitas Naga 2 dibukak ing Februari 2018 ing lantai 23. Klub Suncity kasebut nawakake 15 meja game ing patang kamar.

Upacara – sing dirawuhi dening Alvin Chau Cheok Wa, kepala eksekutif lan direktur Suncity Group – dianakake kanggo menehi tandha ulang taun pisanan klub kasebut rong dina sadurunge upacara pembukaan klub VIP Suncity ing Sihanoukville.

Rong kamar VIP ing Kamboja nggawa total klub VIP sing dikelola dening Suncity Group ing wilayah Asia-Pasifik ngluwihi Macau dadi 14, bebarengan karo 17 klub ing wilayah administratif khusus Cina, wakil saka Suncity Group njlentrehake menyang GGRAsia.

Saliyane klub Suncity VIP, grup uga makaryakke loro Poker King Clubs – siji ing Macau lan siji ing Manila, wakil ditambahaké.

Kejabi peran minangka middleman nyediakke rol dhuwur Cina daratan kanggo casinos, account Suncity wis obah menyang operasi casino.

Suncity Group Holdings Ltd – entitas Hong Kong-kadhaptar kontrol dening Pak Chau – announced ing Oktober wis mlebu kesepakatan kanggo mbukak operasi Togel SDY casino ing US $ 360 mayuta-yuta resort ing Otres Beach in Sihanoukville. Bakal mbukak ing kuartal pisanan 2020.

Entitas sing kadhaptar uga duwe investasi ekuitas ing proyek resort casino Vietnam sing diarani Hoiana, amarga bakal diluncurake fase pisanan ing taun iki. Perusahaan sing kadhaptar uga bakal ngatur game ing kana.